Egy ügyfelünk véleménye a Határautóról:

"Nagy öröm, amikor a saját vállalkozáson új megrendelőkkel és ügyfelekkel bővül. Élelmiszer szállítmányozással foglalkozó cégemet rendszeresen felkeresik új megrendelők az állandó ügyfélköröm mellett. Több ügyfelem gyorsfagyasztott élelmiszerek, húsok, tejtermékek szállítását bízza cégemre, ezeknél a termékeknél az a legfontosabb, hogy az áru úgy jusson el a megrendelőkhöz, ahogy az a hűtőből kikerült. Nagyon fontos, hogy az élelmiszerek frissen kerüljenek a boltokba, így az asztalunkra is, ezért hűtő kocsikkal végezzük a romlandó áruk forgalmazását. Nem egy alkalommal előfordult, hogy egyszerre több élelmiszer ipari cég is megkeresett minket, hogy sürgősen szüksége lenne a szállítmányra, hogy mindenki igényét kielégítsük, ilyenkor szoktam a Határautó segítségét kérni.határautó nono.jpg

Határautó egy autóbérléssel foglalkozó vállalat, aminek bérelhető autói között, nemcsak személygépkocsik, de teherautók és dobozos hűtő tehergépkocsik is vannak. A Határautó szolgáltatása nem egy alkalommal segített megtartani cégem jó hírét és a hirtelen megbízásokat is teljesíteni tudjuk segítségükkel, mivel a dobozos hűtő tehergépkocsi bérlésével csak pár percet töltünk el. Bármikor felkereshetjük őket a 0-24 órán keresztül aktív telefonon, így akár hajnalban is a rendelkezésünkre állnak.

A Határautó Budapesten a legolcsóbb autókölcsönző cég, magánszemélyek és vállalatok is rendszeresen felkeresik őket, megbízhatóak, korrektek, kedvező áron dolgoznak és rugalmasak, ezek a tulajdonságok kevés cégre jellemzőek. Én rendkívül hálás vagy a Határautónak és kizárólag csak ajánlani tudom őket mindenkinek. 

A Határautó munkatársai akármikor felkereshetőek telefonon vagy email-ben, de telephelyük személyesen is meglátogatható a Soroksári és a Határ út kereszteződésében. Higgyen nekem, szolgáltatásaikban biztosan nem fog csalódni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://autokolcsonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr335094400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Smith 2013.04.28. 09:35:37

Családi kiruccanás, rendezvények, fárasztó baráti összejövetelekre is menjünk bérautóval, bérsofőrrel. Ez a megoldás a leginkább biztonságos.

www.olcsoautoberles.org
süti beállítások módosítása