Abban az esettben, ha nincs pénze autót vásárolni, viszont akár a hétköznapokban is rendszeresen használna egy gépjárművet, akkor tudok egy megoldást. A Határautót sokan keresik, nemcsak cégek, hanem magán emberek is, hiszen egy autót fent tartani a mai világban nem könnyű feladat. A Határautónál bárki, aki elmúlt már 21 éves és rendelkezik minimum B kategóriás vezetői engedéllyel bérelhet autót. Nem kell mást tenni, csak felkeresni a Határautó munkatársait, akár személyesen a Határ út és a Soroksári út kereszteződésében található telephelyükön, akár telefonon, de az email címükre küldött levelekre is azonnal válaszolnak.

A személygépkocsi bérlés szolgáltatását azok az emberek veszik igénybe, akik tisztában vannak vele, hogy a Határautó kölcsönzési díjai páratlanok és jobban kijönnek anyagilag az autókölcsönzéssel, mintha vásárolnának és fent tartanának egy autót. A teherautó, kisteherautó, furgon vagy hűtőkocsi leginkább a cégek, vállalatok kedvencei, ezeket az autókat főleg fuvarozás, költöztetés céljából keresik a megrendelők. Ha egy fuvarozással foglalkozó cég hirtelen nagyobb munkát kap nem érdemes egyből nagyobb vagy még egy teherautót venni, ilyenkor egyszerűbb felhívni a Határautó munkatársait és az ő segítségükkel máris könnyen megvalósítható az áruk kiszállítása. Különösen igaz az előző állításom a hűtős dobozos tehergépkocsira, hiszen az a legfontosabb hogy az áru, akár húsáru, akár a mirelit frissen kerüljön a megrendelőkhöz.

határautó nono3.jpgAmennyiben hasonló szituációba keveredik fuvarozó cége, keresse fel Ön is a Határautót!

Magánszemélyként bármikor kerülhetünk olyan szituációba, amikor szükségünk lehet egy autóra, lehet szó, utazásról, egész napos ügyintézésről, de akár költözésről is, amikor egy személygépkocsi vagy teherautó segítségünkre lehet, ilyenkor nyugodtan forduljon az Ön is a Határautóhoz!

A bejegyzés trackback címe:

https://autokolcsonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr965106387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása