A múlt héten sor került a költözésre, melyre a családommal már régóta készültünk. A rengeteg bútort, dobozt, ruhát és személyes dolgokat nem tudtuk volna a célnak megfelelő jármű nélkül elköltöztetni az új otthonunkba.

Először a család ismerőseit kerestük fel, hogy nem-e tudnának segíteni nekünk a költözésben, hiszen a mi autónk épp szervizben volt, motorikus problémák miatt. Egy pár ismerősünk felajánlotta a segítségén, de az autójukkal csak egy-egy kört tudtak bevállalni és a kis rakodótér miatt csak egy pár dobozt tudtunk átvinni az új otthonunkba. hatarauto.jpg

A családom nem szeretett volna költöztető cégnek fizetni, mert indokolatlanul hatalmas összegeket kérnek el, szinte a semmiért.  Végül mégis sikerült mindent épségben eljuttatni az új lakásba és a megoldás sokkal egyszerűbb volt, mint valaha gondoltuk volna.

Egy barátunk ajánlotta nekünk egy céget, ahol lehetséges a kisteherautó bérlés Budapest belvárosában, hiszen a Határautó egy autó és teherautó bérléssel foglalkozó vállalkozás. Mivel megnéztük a cég honlapját és láttuk, hogy szinte ingyen kölcsönözhető egy teherautó akár pár órára is, azonnal felhívtuk a céget és öt perc múlva már úton voltunk a telephelyük felé.

Az ott dolgozók nagyon kedvesek voltak, mindenben a segítségünkre álltak. Nem kellett mást tennünk csak kitölteni pár alapiratot, felvették az adatainkat és már vihettük is a teherautót.

Mondanom sem kell, hogy a teherautóval, sokkal gördülékenyebben és jóval gyorsabban ment a költözés, estére az összes bútor és doboz elszállítása megtörtént és ezt a Határautónak köszönhetjük és persze annak az ismerősünknek, aki ajánlotta őket!

Nagyon örülök neki, hogy még időben megismertük ezt a céget, sok munkától és óriási benzinfogyasztástól kímélt meg minket a Határautó! Kizárólag ajánlani tudom én és a családom őket, hiszen valóban olcsón és összeszedetten dolgoznak!

A bejegyzés trackback címe:

https://autokolcsonzo.blog.hu/api/trackback/id/tr445094350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása